voeg / onderhoud

voeg / onderhoud

Gebruiksaanwijzing

Verwerk Promaq Garden Easy bij een temperatuur van boven de 10°C. Let op dat de luchtvochtigheid niet te hoog is. Controleer vervolgens of de voegen tussen uw bestrating minimaal 3 à 4 centimeter diep zijn. Uw bestrating dient volledig droog te zijn alvorens u Promaq Garden Easy verwerkt. Daarnaast dient u het product alleen te verwerken bij droog weer.

Verdeel Promaq Garden Easy gelijkmatig over de bestrating. Veeg daarna met behulp van een bezem de voegvuller in de voegen. Verwijder de overtollige voegvuller om vlekken tijdens het dichtmaken van de voegen te voorkomen. U dient de restanten zorgvuldig van de bestrating te verwijderen, omdat deze anders hieraan vastplakken. De restanten kunt u verwijderen met een bezem of bladblazer.

Om de voegen goed op te kunnen vullen, dient u het voegoppervlak dicht te maken. Gebruik hiervoor bij betonklinkers een lichte trilplaat met een rubberen beschermplaat. Bij tegels of natuursteen dient u een rubberhamer te gebruiken. Vraag uw leverancier altijd van tevoren of uw steen of tegel mechanisch kan worden bewerkt.

Controleer of er geen voegmiddel meer op de bestrating aanwezig is. Besproei vervolgens gedoseerd de bestrating met kraanwater. Wanneer de gehele bestrating licht is bevochtigd, kunt u het overvloedig besproeien met water totdat de voeg door en door nat is. Herhaal dit na ongeveer 5 á 10 minuten.

U dient de bestrating minimaal 24 uur te laten drogen alvorens u het belast. Bovendien moet de bestrating na verwerking minimaal 24 uur droog blijven. Gaat het tijdens (of binnen 24 uur na) de verwerking regenen, dek dan de bestrating af met een beschermmat of dekzeil.

Belangrijk: elke steensoort en bestrating is uniek. U dient daarom altijd eerst een proefvlak te maken.

Schellevis Beto...
Kleurechte MBI ...
REDSUN Bestrati...
Gebakken stenen
Trommelstenen
Natuurstenen te...
Keramische tege...
Muur elementen ...
Zan, grond en g...
voeg / onderhou...
Tuinafscheiding...
Kunstgras
Vijverfolie
Tuin verlichtin...
Felix Clercx Fi...
vuren tuin huiz...
tuin meubels st...
Afwateringssyst...
Amevo Randbesch...