Aandachtspunten bij het bestellen van sierbestrating

Om ervoor te zorgen dat u geen bestrating tekort komt, dient de benodigde bestrating goed berekend te worden. Hierbij is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met eventuele breuk-, zaag- of knipverliezen. Wij gaan uit van de oppervlakte + een marge van 10%. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen om de hoeveelheid nauwkeurig te berekenen.

Bij nabestelling van sierbestrating bestaat de kans dat er uit een andere (nieuwe) productie geleverd wordt. Hierdoor kan er een kleur- of structuurverschil bestaan tussen de verschillende leveringen en ten opzichte van het showmodel. Reclamaties zijn niet mogelijk.

Bij alle leveringen brengen wij transportkosten in rekening, ook bij nabestellingen. Wij verzoeken u om goede afspraken te maken over het tijdstip en de plaats van levering. Laat het materiaal bijvoorbeeld minimaal 1 dag voor aanvang van het werk leveren en geef daarbij aan of het aan de voor- of achterzijde van de woning kan worden neergezet. Zo komen u en wij niet voor verrassingen te staan.

Onderstaand nog enkele tips voor het kiezen en bestellen van sierbestrating. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust!

0320 – 212 534