Keramische tegels Dronten

Keramische tegels voor in Dronten kopen bij de Wilde Sierbestrating

Keramische tegels vormen de ideale bestrating voor uw terras, veranda of overkapping. Kies uit meer dan 25 verschillende tegels van keramiek. Via onze webshop bestelt u eenvoudig uw keramische tegels. Wij bezorgen deze dan in 2 tot 3 werkdagen bij u thuis. Wilt u meer informatie of wilt u de tegels afhalen? Kom dan langs in onze showtuin nabij Dronten of bel ons op 0320 212 534.

Keramische tegels kopen

Via onze webshop is het gemakkelijk om de keramische tegels te kopen. Kies het aantal, druk op de knop ‘Bestellen’ en geef aan of u ze wilt laten bezorgen. Wij leveren vier verschillende lijnen keramische tegels. Zo hebben we bijvoorbeeld de Classic-lijn, voorzien van een prachtig reliëf en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, maar ook de Wood-line waarbij de tegels de uitstraling hebben van hout.

Eigenschappen van onze keramische tegels

De keramische tegels worden gemaakt van een mengsel van klei, zand, smeltmiddelen en de benodigde kleurstoffen. Vervolgens wordt deze mix in een mal gegoten en worden de tegels afgebakken op meer dan 1000 graden. Door dit bakproces krijgen ze een prachtige warme kleur en worden ze keihard. Keramische tegels zijn zeer sterk, vorstbestendig en kleur-, kras- en maatvast. Daarnaast nemen de tegels geen vocht en vuil op, waardoor algen geen kans hebben.

Onze showtuin

De Wilde Sierbestrating heeft een prachtige showtuin van ruim 800 m2 met voorbeelden van de keramische tegels. Onze specialisten kunnen u voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden van deze tegels. De showtuin is gemakkelijk te bereiken vanuit Dronten.

Onze adresgegevens:

De Wilde Sierbestrating
Kolkweg 46 (Industrieterrein Noordersluis)
8243 PN Lelystad
Telefoon: 0320 212 534

Onze openingstijden

Onze showtuin heeft de volgende openingstijden:

Maandag: 09.00 tot 17.00 uur*
Dinsdag: 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 15.00 uur*
Zondag: Gesloten

 

*: Vanaf 1 oktober tot 1 maart zijn wij op maandag en zaterdag gesloten in verband met de winter.

Route vanuit Dronten-Noord

Ga via De Noord naar de N307 (Dronterringweg) en vervolg uw weg in noordelijke richting. Na ongeveer 2,5 km neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de N307 richting Lelystad. Ga na ongeveer 11 kilometer rechtdoor op de rotonde en volg de borden Bataviastad via de N302. Na 8 kilometer slaat u linksaf bij Markerwaarddijk/N302 de Houtribweg op. Ga rechtdoor op de Houtribweg en draai na twee kilometer linksaf de Visarenddreef op. Ga vervolgens de eerste rechts (Vaartweg) en daarna neemt u wederom de eerste afslag. U bent dan op de Kolkweg, De Wilde Sierbestrating vindt u op nummer 46 aan uw rechterhand.

Route vanuit Dronten-Zuid

Vertrek in zuidelijke richting en ga via Gangboord richting De West. Blijf circa 3,5 km op De West en draai de Dronterweg/N309 op. Ruim 11 kilometer geniet u van de prachtige agrarische velden tussen Dronten en Lelystad. Ga vervolgens op de rotonde rechtdoor op de Geldersedreef en sla na 900 meter rechtsaf naar de Zuigerplasdreef. Vervolgens gaat u na 400 meter de Ziekenhuisweg op en volg de borden Lelystad Haven.  Sla af richting de Visarenddreef en ga na 950 meter linksaf naar Vaartweg. Neem de eerste afslag aan uw linkerhand naar de Kolkweg. U vindt onze showtuin op nummer 46 aan de rechterkant.