Keramische tegels Lelystad

De Wilde Sierbestrating is al jaren dé specialist op het gebied van sierbestrating in Almere. We hebben een zeer ruim assortiment van stenen, tegels en verschillende soorten grind. Daarmee bent u verzekerd van voldoende opties om uw tuin geheel naar uw wensen in te richten.

 

  • Keuze uit ruim 20 soorten keramische tegels
  • Al vanaf € 42,96 per m2
  • Showtuin met nóg meer keuzemogelijkheden

Keramische tegels laten leggen

Heeft u geen tijd om de tegels zelf te leggen? Bij ons kunt u er ook voor kiezen om de tegels te laten leggen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van onze keramische tegels

Als u uw tuin met keramische tegels aanlegt, heeft u het voordeel dat er niks in de tegels trekt als u bijvoorbeeld iets laat vallen. Ook zijn de tegels kras-, maat- en kleurvast en gemakkelijk in onderhoud.

Ons assortiment keramische tegels

Keramische tegels zijn ideaal om uw veranda, terras of tuin in Lelystad mee aan te leggen. zijn keramische tegels zijn erg makkelijk in het onderhoud, omdat ze niet poreus zijn. Deze tegels zijn verkrijgbaar met een hout- en natuursteenlook. Ook kunt u een keuze maken uit tegels met verschillende ruwheden. Bij een ruwere tegel is de slipvastheid hoger. Een minder ruwe tegel is hij makkelijker schoon te houden. Wij verkopen vier verschillende lijnen keramische tegels in onze web-shop:

  • Natural lijn
  • Wood lijn
  • Exclusive lijn
  • Trend lijn
  • Classic lijn

Onze showtuin in Lelystad

Wij beschikken over een mooie showtuin van 800 m2, waar u voorbeelden van keramische tegels kunt bekijken. Ook beschikt de showtuin over meer modellen dan de webshop waardoor de keuze nóg groter is. Met de voorbeelden en adviezen van onze specialisten wordt het zeer gemakkelijk om uw keramische tegels uit te kiezen. Heeft u na het bezoeken van onze showtuin in Lelystad nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0320 212 534.

Adres

 

De Wilde Sierbestrating

Kolkweg 46 (Industrieterrein Noordersluis)

8243 PN Lelystad

Telefoon: 0320 212 534

Mail: info@dewilde-sierbestrating.nl

Onze openingstijden

 

Maandag: 09.00 tot 17.00 uur*
Dinsdag: 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 15.00 uur*
Zondag: Gesloten

* Van 1 oktober tot 1 maart zijn wij op maandag en zaterdag gesloten