Keramische tegels Lelystad

Bij De Wilde Sierbestrating heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan keramische tegels. Deze bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

✔  Keuze uit ruim 20 soorten keramische tegels

✔  Al vanaf € 42,96 per m2

✔  Showtuin met nóg meer keuzemogelijkheden

Keramische tegels kopen

In onze webshop bestelt u gemakkelijk uw keramische tegels. Uw bestelling betaalt u veilig met iDEAL. Indien de tegels op voorraad zijn ontvangt u ze al binnen 3 tot 5 dagen bij u thuis.

Keramische tegels laten leggen

Heeft u geen tijd om de tegels zelf te leggen? Bij ons kunt u er ook voor kiezen om de tegels te laten leggen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeelden van onze projecten

Voordelen van onze keramische tegels

Als u uw tuin met keramische tegels aanlegt, heeft u het voordeel dat er niks in de tegels trekt als u bijvoorbeeld iets laat vallen. Ook zijn de tegels kras-, maat- en kleurvast en gemakkelijk in onderhoud.

Ons assortiment keramische tegels

Keramische tegels zijn ideaal om uw veranda, terras of tuin in Lelystad mee aan te leggen. zijn keramische tegels zijn erg makkelijk in het onderhoud, omdat ze niet poreus zijn. Deze tegels zijn verkrijgbaar met een hout- en natuursteenlook. Ook kunt u een keuze maken uit tegels met verschillende ruwheden. Bij een ruwere tegel is de slipvastheid hoger. Een minder ruwe tegel is hij makkelijker schoon te houden. Wij verkopen vier verschillende lijnen keramische tegels in onze web-shop:

  • Natural lijn
  • Wood lijn
  • Exclusive lijn
  • Trend lijn
  • Classic lijn

Onze showtuin in Lelystad

Wij beschikken over een mooie showtuin van 800 m2, waar u voorbeelden van keramische tegels kunt bekijken. Ook beschikt de showtuin over meer modellen dan de webshop waardoor de keuze nóg groter is. Met de voorbeelden en adviezen van onze specialisten wordt het zeer gemakkelijk om uw keramische tegels uit te kiezen. Heeft u na het bezoeken van onze showtuin in Lelystad nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0320 212 534.

Onze adresgegevens

De Wilde Sierbestrating
Kolkweg 46 (Industrieterrein Noordersluis)
8243 PN Lelystad
Telefoon: 0320 212 534

Onze openingstijden

Onze showtuin heeft de volgende openingstijden:

Maandag 09.00 tot 17.00 uur*
Dinsdag 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 15.00 uur*
Zondag Gesloten

* Vanaf 1 oktober tot 1 maart zijn wij op zaterdag gesloten in verband met de winter.