Uitleg assortiment

Tuinaanleg

Tuinontwerp

Wilt u een tuin realiseren die een meerwaarde is voor uw woning of bedrijfspand? Dan begint De wilde Sierbestrating graag met een doordacht tuinontwerp. We inventariseren eerst al uw wensen. Zo is het belangrijk om te weten welke functies uw tuin krijgt (van terras tot speelplaats) en hoeveel tijd u aan het onderhoud wilt besteden. Daarnaast bekijken we de sfeer van uw woning en de omgeving. Op basis daarvan creëren we een ontwerp. Het gaat erom dat u zoveel mogelijk uit uw vierkante meters haalt. Vervolgens kunnen wij met onze afdeling teken en ontwerp voor u een passend ontwerp realiceren. Ook het maken van een beplantingplan voor uw tuin behoord tot te mogelijkheden, met onze nauwe samenwerking met groenaannemers maken wij een bijpassende beplantingplan.

Als u veel aandacht geeft aan het ontwerp, blijft dat altijd zichtbaar. Zeker als bomen, struiken, hagen en borders groter worden en alle lijnen in de tuin tot hun recht komen. Op basis van het ontwerp maken we een offerte voor de aanleg.

  

Tuinaanleg

Al jarenlang verzorgt De Wilde  tuinaanleg en –renovatie projecten. We nemen kleine en grote tuinen onder handen. De ene keer leggen we een klein voortuintje aan, inclusief hekwerk en bestrating. De andere keer veranderen we braakliggende grond in een groen park, inclusief grondverzet, beplanting, verlichting, beregening en bouwen we een complete veranda. Dat typeert onze veelzijdigheid. We beschikken over het vakmanschap en materieel dat nodig is voor de aanleg. Met vrijwel alle materialen kunnen we uit de voeten. Van vurenhout voor de schutting tot natuursteen voor uw terras. Overigens kunnen dat ook gebruikte materialen zijn. Zeker als u uw bestaande tuin wilt renoveren, zijn er wellicht materialen of planten herbruikbaar.

Bij de aanleg beperken we ons niet tot één stijl.
We leggen even gemakkelijk een boerderijtuin aan met beukenhagen en oude klinkertjes als een Japanse tuin met vijvers en ornamenten. Bij de aanleg ontdekt u hoe belangrijk een goed ontwerp is. Langzaam maar zeker worden uw en onze ideeën zichtbaar. Voortaan geniet u binnen én buiten van een stijlvolle, harmonieuze tuin.