Sierbestrating Almere

Voor sierbestrating in Almere kiest u voor De Wilde

Als u op zoek bent naar de beste en mooiste sierbestrating in de regio Almere, dan bent u bij De Wilde Sierbestrating aan het juiste adres. Bij ons vindt u talloze producten, in verscheidene stijlen, waarmee u uw tuin geheel naar uw wensen en voorkeuren kunt inrichten. Bekijk ons ruime assortiment op de website en laat u inspireren. Wanneer u meer informatie wilt over sierbestrating en wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin, dan bent u van harte welkom bij onze showtuin in Lelystad.

De showtuin van De Wilde Sierbestrating biedt meer dan 400 vierkante meter aan voorbeelden van sierbestrating. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden en geven u advies op maat. De showtuin bevindt zich aan de Kolkweg 46 in Lelystad en is gemakkelijk te bereiken vanuit Almere. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en overheden
 
Bij De Wilde Sierbestrating kunt u terecht voor allerlei typen sierbestrating. Voor elke stijl hebben wij de beste en mooiste materialen in ons assortiment. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:
 • Siertegels
 • Natuurstenen
 • Keramische tegels
 • Gebakken stenen
 • Trommelstenen

Ook bij de verdere inrichting van uw tuin kan De Wilde Sierbestrating u helpen. In ons assortiment hebben we een grote verscheidenheid aan producten waarmee u uw tuin kunt verfraaien, waaronder:

 • Verlichting
 • Steigerhout
 • Tuinmeubels
 • Veranda’s en tuinhuizen
 • Zand, grond en grind
 • Voegmaterialen
 • Nog vele andere toebehoren

Onze website kent een eenvoudige navigatie via de productknoppen aan de rechterkant. Klik op het product of de sierbestrating waar u naar op zoek bent om het volledige assortiment van dat product te bekijken. Op de specifieke productpagina's kunt u vervolgens een offerte aanvragen. Wilt u de verschillende typen sierbestrating met eigen ogen zien dan bent u vanzelfsprekend welkom in onze showroom in Lelystad. Daar vindt u ook de ervaren professionals van De Wilde Sierbestrating die met u meedenken en u kunnen voorzien van gedegen advies. 

Contact / Route vanuit Almere

Heeft u vragen voor ons of wilt u een offerte aanvragen? Kijk dan eens op onze contactpagina. Wij reageren zo snel mogelijk op uw reactie. Voer in het Google Maps scherm hier onder bij Routebeschrijving uw adres in om een persoonlijk routebeschrijving te krijgen naar onze showroom.

Route vanuit Almere-Stad

Vertrek vanaf de Stationsstraat noorderlijk richting en vervolg u weg op de Landdrostdreef. Na 500 meter loopt de Landdrostdreef (nabij Festivalplein) over in de Cinemadreef, rijd deze uit en sla rechtsaf naar de S103 richting de snelweg A6. Na vier kilometer neemt u de oprit Almere Stad richting Almere Buiten-West, Lelystad en Dronten. Na twintig kilometer neemt u de afslag 10 Lelystad-Centrum. Rijdt de Larserdreef uit en vervolg u weg op de Westerdreef. Ga vervolgens de eerste links, de Visarenddreef op. Neem over 300 meter de derde afslag naar links op de Vaartweg en vervolgens direct rechts naar de Kolkweg. U vindt De Wilde Sierbestrating aan uw rechterhand.  

Adresgegevens

De Wilde Sierbestrating
Kolkweg 46 (Industrieterrein Noordersluis)
8243 PN Lelystad, Flevoland.
T: 0320 212534

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur
Wij zijn gesloten op zondag en feestdagen
I.v.m. de winter zijn vanaf 1 oktober tot 31 maart op maandag en zaterdag gesloten.Kolkweg 46 (Noordersluis) 8243 Lelystad

T (0320) 21 25 34

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf in voor onze nieuwsbrief