Sierbestrating Dronten

Sierbestrating voor in Dronten koopt u bij De Wilde

Op zoek naar de mooiste sierbestrating tegen een betaalbare prijs in de regio Dronten? De Wilde Sierbestrating heeft een breed assortiment tuinproducten, in diverse stijlen zodat u uw tuin geheel naar wens en voorkeur kunt inrichten. In onze webshop vindt u het volledige assortiment terug van De Wilde Sierbestrating. Laat u inspireren en bestel gemakkelijk en snel online uw sierbestrating. Wilt u meer informatie of wilt u onze mogelijkheden eens komen bekijken? Dat kan! Onze showtuin is vanuit Dronten gemakkelijk te bereiken. Zowel particulieren als ondernemers en overheden behoren tot onze klantenkring.

 

Impressie showtuin De Wilde Sierbestrating

De Wilde Sierbestrating heeft een prachtige showtuin van ruim 400 m2 met voorbeelden van onze sierbestrating. Onze specialisten kunnen u voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden. Zo krijgt u altijd een advies op maat. De showtuin is gelegen nabij Dronten.
 

Assortiment sierbestrating

Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel online allerlei soorten sierbestrating bestellen. Voor iedere stijl en smaak bieden wij u de mooiste en hoogste kwaliteit materialen aan. Ons assortiment bevat onder andere de volgende soorten sierbestrating:
 • Gebakken stenen
 • Betontegels
 • Siertegels
 • Natuurstenen
 • Keramische tegels
Overige tuininrichting
Naast sierbestrating heeft De Wilde Sierbestrating in het assortiment ook allerlei benodigdheden om uw tuin in Dronten echt af te maken. Zo bieden wij de volgende materialen aan:
 • Voegmaterialen
 • Zand, grond en grind
 • Afscheidingen zoals korven
 • Kunstgras
 • Vijverfolie
 • Verlichting
 • En meer.
Via onze webshop koopt u eenvoudig en snel sierbestrating voor in uw tuin in Dronten. Via de website navigeert u gemakkelijk door ons assortiment en kunt u alle mogelijkheden direct zien. Tevens kunt u via onze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijs en advies op maat.
 

Mocht u twijfelen over welke soort sierbestrating het beste bij uw wensen past? Wilt u de mogelijkheden doorspreken met een van onze sierbestrating specialisten? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.

 

Onze adresgegevens:

De Wilde Sierbestrating
Kolkweg 46 (Industrieterrein Noordersluis)
8243 PN Lelystad
Telefoon: 0320 212 534

Onze openingstijden

Wij denken graag met u mee en voorzien u altijd van een passend advies. Onze showroom heeft de volgende openingstijden:

Maandag: 09.00 tot 17.00 uur*
Dinsdag: 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 15.00 uur*
Zondag: Gesloten

 

*: Vanaf 1 oktober tot 1 maart zijn wij op maandag en zaterdag gesloten in verband met de winter.
 

Contact / Route vanuit Dronten

Heeft u vragen voor ons of wilt u een offerte aanvragen? Ook voor het adres en de route vanuit Dronten verwijzen wij u door naar onze contactpagina. Hierop vindt u alle informatie terug die u nodig heeft. Ook kunt u hier uw bericht naar ons opsturen en krijgt u van ons spoedig een reactie.
 

Route vanuit Dronten-Noord

Ga via De Noord naar de N307 (Dronterringweg) en vervolg u weg in noordelijke richting. Na ongeveer 2,5 km neemt u op de rotonde de 2e afslag naar de N307 richting Lelystad. Ga na ongeveer 11 kilometer rechtdoor op de rotonde en volg de borden Bataviastad via de N302. Na ongeveer 8 kilometer slaat u linksaf bij Markerwaarddijk/N302 de Houtribweg op. Ga rechtdoor op de Houtribweg en draai na twee kilometer linksaf de Visarenddreef op. Ga vervolgens de eerste rechts (Vaartweg) en daarna neemt u wederom de eerste afslag. U bevindt zich dan op de Kolkweg, u vindt De Wilde Sierbestrating op nummer 46 aan uw rechterhand.
 

Route vanuit Dronten-Zuid

Vertrek in zuidelijke richting en ga via Gangboord richting De West. Blijf circa 3,5 km op De West en vervolg uw weg op de Dronterweg/N309. Ruim 11 kilometer kunt u genieten van de agrarische velden tussen Dronten en Lelystad. Ga vervolgens op de rotonde rechtdoor op de Geldersedreef en sla na 900 meter rechtsaf naar de Zuigerplasdreef. Ga na 400 m de Ziekenhuisweg op en volg de borden Lelystad Haven. Daarna vervolgt u uw weg op de Visarenddreef en daar blijft u 950 meter. Sla dan linksaf naar Vaartweg en dan meteen naar de Kolkweg. U vindt onze showtuin aan de rechterkant.
Hier onder kunt u ook meteen een routebeschrijving opvragen om vanuit Dronten onze showroom snel te bereiken.
 Kolkweg 46 (Noordersluis) 8243 Lelystad

T (0320) 21 25 34

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen! Schrijf in voor onze nieuwsbrief